Sofie el undertøy liker hun meg test

og mer «på plass». Til og med de tynneste jentene kan oppleve at undertøyet de har på seg skaper kanter under den trange toppen eller skjørtet. Man slipper å dra, justere, rette ut og stramme inn antrekket sitt febrilsk i løpet av dagen eller kvelden, og kan føle seg trygg på at alt er på plass. Alt føltes så naturlig å ha på seg, og det ble ikke den kaldsvettende opplevelsen jeg kanskje hadde sett for meg. Klikk Motes stylingvideoer, da sjefen min spurte meg om å gjøre en video på shaping undertøy, ble jeg neste litt flau - jeg har jo aldri brukt det på meg selv før! Body Shaper fra Change (kr 599.95. Kjenn din egen kropp, mED shaping: Her har jeg brukt en All In One Body Shaper fra Trinny Susannah fra og riktig BH fra Change som gjør at overkroppen blir lengre, ryggen og hoftene blir jevne og magen strammes inn. Veldig mange velger feil stoff på klærne som gjør at man ser større ut enn man egentlig. Shaping Top fra Change (kr 369.95. Her har jeg den samme All In One Body Shaper fra Trinny Susannah og BH fra Change som gjør at kroppen "holder seg på plass" og jeg slipper å bekymre med for "muffin top". Er du på Instagram? Man skulle kanskje tro at så mange shapingplagg sammen ville vært ubehagelig, men det var faktisk overraskende digg å ha på seg - topp stemning! Klikk Motes hårvideoer Hvorfor bruke shaping undertøy Jeg kommer store mannlige kjønns leker solrik leone sexy solrik leone til å bruke disse produktene masse fremover, og ikke fordi jeg direkte skammer meg over å være tykk eller føler at jeg trenger det, men fordi jeg følte meg genuint vel og sexy i det! Shaping Truse fra Lindex (kr 199. Body Shaper Nude fra Change (kr 599.95. Shaping Topp fra Lindex (kr 199. Silje Julie Golf, tove Eggen. sofie el undertøy liker hun meg test

Sofie el undertøy liker hun meg test - Bestexstilling liker

Shaping Brief fra Change (kr 299.95. Sminkevideoer Jeg som har en del cellulitter og ujevn form, liker best å bruke klær med tykke stoffer som ikke suger seg for mye inntil huden. Tenk materiale, selv om shapingprodukter som oftest brukes for å skjule eller løfte en del av kroppen, så er de også ypperlig for å gjemme bort sømmer på undertøy, cellulitter i huden og andre ujevnheter man måtte.

Bestexstilling: Sofie el undertøy liker hun meg test

Hvem av oss har vel ikke opplevd å ta på litt stramme eller ettersittende plagg, og følt at valkene tyter ut overalt? Skal du på deg et stram kjole på fest hvor du ikke ønsker å vise trusekanten, kan du ta på deg en hold-in shorts med høyt liv som både strammer inn magen og gir rumpa et løft. Så hvis det er en timeglassfigur vi er ute etter er det viktig å få midjen inn, hoftene ut, brystene opp og armene trukket opp og bakover. Da føler man seg vel og får mer selvtillit som uansett er det viktigste vi kan skape jenny skavlan naken evo fitness grunerløkka for oss selv. Med et godt samarbeid av Body Shaper med truseform, nude T-shirt BH og hold-in shorts fra Change og Magic Top fra Trinny Susannah så ble plutselig kroppen forvandlet til en fasong som passer til kjolen! Det finnes mange ulike typer shaping undertøy, alt ettersom hva slags type klær du skal ha på deg og hva du ønsker å skjule. Jeg er jo en str 46/48/50 - alt ettersom. Håper dere fikk noe ut av denne videoen, og bare kom med spørsmål under i kommentarfeltet. Vel, det er nettopp det jeg ville teste sammen med dere leserne, så dere får se akkurat hva jeg syns om de forskjellige produktene. Har du på deg en tettsittende topp, men misliker at BH-en gir deg valker både på siden og ryggen, kan du for eksempel ta på deg en hold-in singlet som gjør disse mindre synlige. Redder antrekket, redningen er såkalt shaping undertøy - eller hold-in-undertøy som det også blir kalt, som gir jevne linjer under klærne slik at du ikke får synlige valker eller kanter. Takk for at du så denne videoen, og håper du følger med til neste gang også. Jeans: Shaping fungerer også godt til hverdagsantrekk. Denne skamløse filmen Bestexstilling norske nakenbilder påt vil gi deg muligheten til å nyte en rekke fantastiske knollspill av alle mulige stiler. Shapingkjole fra Lindex (kr 299. Foto: foto: Produsenten/ Her er skoene som gjør deg slankere Følg Klikk Mote på Facebook Slik finner du den perfekte jeansen Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet. Tove Eggen, tove Eggen (31) er utdannet makeupartist og hårstylist ved Art Complexion Make Up Skole, samt motejournalist ved London College of Fashion.

0 kommentarer til “Sofie el undertøy liker hun meg test

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *