Nakenbading i norge paradise hotel 2018 norge

nakenbading i norge paradise hotel 2018 norge

Glory Hall er fra en rå fytter som hyller et helt lag! Han er den nordmannen som har fått flest gule kort i Premier League! Tete er tilbake fra ferie, vi gir bort to kopier av FM 2017, og Nettsjef Lars gir oss en historie om hjemmeedrakter som ble bortedrakter! Han har spilt mot Darijo Srna, Fernandinho, Willian og tatt på Roberto Carlos, han har intervjuet Jose Mourinho og er nettopp blitt Englands proff! Vi sitter på en buss, tester lyd og prater skit. Tete har vondt i foten, Sven fortviler over Mourinho-krisen og Nettsjef Lars hyller en breddelegende. Claus forteller om levd liv på og utenfor fotballbanene.

Videos

Imouto paradise!3.

P4s Radiofrokost: Nakenbading i norge paradise hotel 2018 norge

Abonner gjerne på podkasten vår i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat P3HeiaFotball - send kondomeriet rabattkode norske sex bilder oss epost: Last ned Publisert.03.16 Del på Facebook Del på Twitter Episode 83 - Tom Henning Øvrebø Episode 83 - Tom Henning Øvrebø. 148 - Frode Kippe. Eirik forteller om å bli seriemester med Brann, om å være trener i verdens beste fotballbygd og om sin utrolige tid i fotballklubben Leeds United, der man blant annet fikk bot for å ikke møte lagkameratene på den lokale puben. 125 - Johan Golden. nakenbading i norge paradise hotel 2018 norge

Videos

Slutty blonde teen seduces and fucks her history tutor. Ukas gjest er Lars Vaular. Den ene kjent som hitmakeren bak hits som Kritikksangen og Bratwurst-låta. Vi oppsummerer mesterskapet og får høre litt fra innsida i RBK. Mannen med den enorme kunnskapen om obskure energidrikker. Med ønsker om en god jul fra alle oss i Heia Fotball.

0 kommentarer til “Nakenbading i norge paradise hotel 2018 norge

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *