Hekle blomst steg for steg sandnes

hekle blomst steg for steg sandnes

Marias Hjerter: Her lærte jeg å hekle blomster Oppskrift på Heklet KlompeLompe-, blomst Kan anbefale denne nederste videoen for de som ikke kan hekle og ikke er så «flink» med slike ting. Det er desidert en enkel og fin måte å lage Mollie flowers på, videoen viser sakte (og videoen har en pauseknapp som jeg brukte ofte) og den viser veldig tydelig hvordan man skal gjøre det. Min hjerteblogg: Her er videoen jeg lærte å hekle blomster. Som jeg hadde lovet i forrige innlegg. Clik på linjen over og vil dere komme til Min hjerte blog. Steg for steg, afrikans Hvordan hekle en blomst med 3-lags blad (Tutorial Video) Lag Snu arbeidet og hekle fra baksiden 1 lm, 1 fm. Omg, 7 lm, 1 fm om neste fm fra. Omg gjenta fra til totalt 4 ganger, 7 lm, avslutt med 1 kjm i første fm 5 lm buer. Runde 1: Begynn med ein magisk ring hekle 12 fastmasker, 1 kjm i første fm, stram ringen etterpå.

Hvordan hekle: Hekle blomst steg for steg sandnes

Skrev ut fem sider med bilder og forklaringer, her finner du siden. Jeg lette videre, var innom noen videoer til, men så fant jeg en som skulle være enkel å følge, igjen. Mange pynter med heklede blomster, og det er sikkert hekle blomst steg for steg sandnes en haug av oppskrifter på blomster, hvis man bare leter. Det er ihvertfall viktig å finne en framgangsmåte / oppskrift som man klarer å følge, jeg trodde den første linken oppe her var enkel når jeg så på den, men det var bare til jeg begynte.

Oppskrift: Hekle blomst steg for steg sandnes

hekle blomst steg for steg sandnes 320
Sensual massage oslo escorte piker 66
Sexy stockings thaimassage københavn 11
Hekle blomst steg for steg sandnes 681

Stordjentene gir: Hekle blomst steg for steg sandnes

Snu arbeidet og lag 6 nye buer (med 3lm) bak kronbladene ved å feste annenhver gang mellom kronbladene, og annenhver gang midt i de forrige buene. Jeg begynte for jeg vet ikke hvilken gang, begynte ærlig talt å miste motet litt. Da var det å begynne å lete, og fant en side som så helt perfekt ut, steg for steg med bilder hvordan man skal lage Mollie flowers. Kanskje enklere om man har heklet litt fra før. Hvordan hekle Mollie flowers, jeg har sett mange bilder av Mollie blomstene (Mollie flowers) og mye forskjellig som er laget av de, vogntepper, tepper, puter, til å ha på forskjellig osv. Kan anbefale denne nederste videoen for de som ikke kan hekle og ikke er så «flink» med slike ting. Bruk heklenål som passer til det garnet du bruker. Lag kronblad i hver bue slik: 1km, 1st, 3dbl st, 1st, 1km. Snu arbeidet og lag 6 nye buer bak kronbladene, ved å feste mellom kronbladene i forrige omg. Man lager selvsagt sitt eget preg på det ved å egenhendig lage eller plukke ut oppskrift og å velge garn, men allikevel er det gøy å pynte litt for å gi det «prikken over ien». Denne blomsten ble til på dette viset. Men jeg synes det er gøy å sette seg ned med en heklenål og egnet garn uten oppskrift. Jeg fikk til første «ringen» uten problemer, men så var det disse kronbladene (?) da det gikk ikke så bra. Oppskriften (både på tekst og video) finner du her. Bruker du veldig tynn tråd kan det bli finere å øke antall dbl staver med 2 isteden for 1, for hver omg. Følg meg på instagram, følg meg på facebook, relatert. Jeg tenkte det måtte være flott å ha på sokker og lignende. Jeg satser på at øvelse gjør mester. Jeg har laget bare en Mollie flowers (enda) og den ser slik.

0 kommentarer til “Hekle blomst steg for steg sandnes

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *