Deiligste jentekropp gravid stikker i magen

deiligste jentekropp gravid stikker i magen

av og til minutter. Nå er jo ikke jeg noen ekspert på området da, men. Det kan komme uten at du beveger deg, men ofte kommer det hvis du reiser deg opp, snur deg i sengen, hoster eller nyser, eller beveger deg på andre måter. Det kan gjerne være dager du kjenner disse stikningene flere ganger, men det kan innimellom også godt være dager helt uten stikninger. Livmoren, babyen, fostervannet og morkaken veier en god del til sammen nå, og alt dette trykker nedover. Da jeg har fått avføringen av meg, forsvinner smertene, helt til jeg må på do igjen! Lenger ut i svangerskapet, når du nærmer deg halvveis, vokser livmoren så mye at ligamentene den er festet i strekkes ganske mye. deiligste jentekropp gravid stikker i magen

Deiligste jentekropp gravid stikker i magen - Til dere

Jeg har vært til laparoskopi for 3 år siden. Vi har hatt 2 rsøk, ble gravid på begge 2, men mistet i uke. Den voksende livmoren presser og trykker både på nerver, leddbånd og ligamenter noe som lett kan gi denne stikkende følelsen eller smerten du kan kjenne på innimellom. Hormonnivå, spermprøve, innvendig ultralyd av deg og tilslutt en kikkhullsoprasjon (lapraskopi) der de ser inn i bukhulen, livmor og eggstokker/d et sånnt inngrep ser de etter endometriose og eventuellt fjerner denne og sjekker om egglederene er tette. Det lureste dere kan gjøre er å ta kontakt med legen for henvisning til utredning for ufrivillig barnløshet. Jeg vil bare smuglansere en teori til: Indre hemoroider. Vi er ative(Kansje litt for aktive). Men også litt sur. (Får ikke komme til legen min med graviditetsrelaterte ting før man er i uke 12, og har bestilt privat UL i stedet, men må vente i en uke før jeg får time - da spinner hodet og leter etter tegn på egen hånd.).

Graviditet, spedbarn: Deiligste jentekropp gravid stikker i magen

Frykter at det ikke er det :-(. Vet ikke om det hjelper deg noe dette her, men sånn har det i alle fall vært her i gården. Jakobsen, Nestleder: Monica Sandor, Styresekretær: Siri Mølmen Sellevik, deiligste jentekropp gravid stikker i magen Webmaster: Hans Petter Myrlie-Bjørn, Styremedlemmer: Katrine. Haarberg, Karen-Mette Myrlie-Bjørn, Jeanne Gregertsen Daglig leder: Randi Ramnefjell. _ Dagboken min.IVF-forsøk i januar 04 - gravid, men mistet i uke. Det kan jo også være mannen som ikke fungerer optimalt(?). Her er min dagbok., 12:09 # 6 nemo Nykommer Medlem siden: Sep 2004 Innlegg: 64 Re: vondt nederst i magen ved avføring. For det vil med andre ord si, at dersom jeg vil unngå dette i fremtiden så må jeg fortsette på de hersens pillene?! Fra å ligge godt gjemt bak og under symfysen vokser den og bryter seg plass, både frem- og oppover, så den til slutt går helt opp til brystbenet ditt. Bør du kontakte lege eller jordmor? ;D f Daisy _ :hug: fra Daisy. Babyliss, 20:26 # 5 Daisy Husvarm Medlem siden: Sep 2004 Sted: Jæren Innlegg: 757 Re: vondt nederst i magen ved avføring. Daisy: Det kan jo absolutt ha med dine ufullstendige eggløsninger å gjøre. Fosteret, og alt rundt, med voksende livmor etc.

0 kommentarer til “Deiligste jentekropp gravid stikker i magen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *