Ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt

ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt

i håret. Heldigvis var slåttonna over, det var ikke så mye å gjøre på gården, og de pliktene jeg hadde tatt på meg, gjorde jeg unna så fort jeg bare kunne. Hun kniste forventningsfullt og kysset meg fort på munnen. Jeg er blitt godt over seksti år etter hvert, så det er vel på tide å «bekjenne sine synder som det heter. Derfor kysset og småbet jeg henne nedover halsen, selv om hun hylte, kniste og vred på seg ned til de hvite, rosenknoppede brystene, som struttet rett opp i været. Innimellom fikk jeg vite litt mer om henne. ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt

Han: Ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt

Det gjorde hun, og før vi la oss, hvisket jeg til Sophie hva jeg hadde planlagt. Jeg er sikker på at bonden Eilert ikke mistenkte noe, for han bare smattet på hesten og kjørte avgårde i retning togstasjonen. Hun var blussende rød i kinnene etter den lange, litt anstrengende marsjen, leppene var fulle og glinsende fuktige, og brystene spente, fulle og fristende, mot den hvite, blondebesatte blusen eller rysjer, heter det kanskje. Det var den første voksne kvinnen jeg så helt naken, og hadde det ikke vært for det iskalde vannet, vet jeg godt hva som hadde skjedd. Ja, jeg er sikker på at han visste jeg var lei meg.

En: Ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt

Audhild var ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt blitt elleve år i oktober året før, og nå hadde hun såvidt begynt å utvikle små bryster. Jeg var jo mer enn to år yngre, så Audhild gjorde sikkert en bedre jobb med fjøsstellet også! De seks hektiske, lidenskapelige og heftige dagene hadde for alvor vekket min ungdommelige seksuelle appetitt. Vannet var iskaldt, og jeg hylte høyt idet jeg dukket under. Det viste seg at kona på gården, Oddveig, hadde vært lærerinne før hun giftet seg. Hørte jeg en blid, lys stemme fra baksetet. Oppfordret hun og strakte hånden ut mot meg. Og selv om jeg ikke hadde lest så mye før, så ble jeg litt av en lesehest i løpet av de lange vintermånedene. Hun var blitt ti år, og var riktig søt, med lyst hår og blå øyne, som jeg selv hadde. Men den flotte kvinnen gjorde ingenting for å dekke over det hun hadde. Fra sengen til onkel. I dag tror jeg bare jeg dukker under, faktisk og så gjorde hun akkurat det. Og jeg unngikk å oppsøke andre unge i bygda, enda Oddveig oppmuntret meg til det. Da snudde gjerne Svarten på hodet og snuste på meg og prustet medfølende. Så jeg våget meg til å snike meg fram til vinduet og kikke inn. Jeg skammet meg dypt, der jeg sto, men jeg greide ikke å holde tårene tilbake. Magen min rumlet og knurret, men her og der tok jeg noen avstikkere inn i skogen og fant noen bær som stilte den verste sulten. Det skulle gå mange, mange år før jeg satte bena mine på det småbruket igjen. Til og med den tause bonden reiste seg og la armen om skulderen min. Da jeg ruslet hjemover igjen, kikket jeg såvidt inn gjennom vinduet til den lille stua. Det MÅTTE være feil det var jo en svimlende sum! Håpe kunne jeg jo alltid. Jeg fikk sitte på et stykke med en fåmælt bonde, som ikke engang spurte hvor jeg skulle.

0 kommentarer til “Ubehag i underlivet hvordan gjøre en gutt kåt

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *