Thai massasje sarpsborg nord trøndelag

thai massasje sarpsborg nord trøndelag

som har hatt Arbeidstilsynet, Politiet og Skatteetaten på felles tilsyn. Man må også ha ansvarsforsikring for å kvalifisere. De fleste thaimassører ønsker å være seriøse, sier Skifjeld til Thailands Tidende. Da Thailands Tidende kommuniserte med innehaveren (som ønsker å være anonym, red. Skifjeld sier at thaimassasje er blitt veldig populært og stadig flere starter opp. Thaimassør, velkommen til, sarpsborg Thaimassasje Velvære As på!

Massører: Thai massasje sarpsborg nord trøndelag

Vi har gått gjennom Arbeidstilsynets tilsynsrapport og sett hvilke pålegg som ble gitt. Når det gjelder seksuelle tjenester er det nulltoleranse for dette i Thaimf. Videre måtte det innen. Mai sendes bilde og beskrivelse av spiserom, beskrivelse av etablert løsning for garderober, og beskrivelse av hvordan leietaker og dennes arbeidstakere hadde medvirket. Annonse, skifjeld presiserer at Arbeidsmiljøloven ikke gir påbud om verneombud i bedrifter med færre enn ti ansatte. Thai Aroma ble også pålagt å betalt overtidstillegg på minst thai massasje sarpsborg nord trøndelag 40 prosent. For å tilfredsstille dette pålegget måtte kopi av HMS-plan med frist for gjennomføring av tiltak sendes til tilsynet innen. Samtidig skrev hun at hun med virkning fra.

Videos

Oriental girl doing massage at home and caught on a hidden camera. Anm.) ønsket hun at det foregikk på engelsk, men hennes engelsk er ikke nødvendigvis på et nivå hvor hun har kunnet kommunisere med Arbeidstilsynet på en tilfredsstillende måte. Skatteetaten har også vært og snust på bransjen. Ingen ønsker å si noe, mest sannsynlig siden de har bakgrunn fra et land hvor du ikke legger deg ut med myndighetene. En kopi av kurs eller kompetansebevis som anga innhold og omfang av opplæringen måtte også fremlegges innen. Det ble også gitt veiledning om at det på en arbeidsplass skal skilles mellom skranke/kundebetjening og personalrom/spiserom. Ifølge Arbeidstilsynets rapport kunne arbeidsgiver fremvise arbeidskontrakter og timeregistrering, men det var imidlertid utydelig for Arbeidstilsynet om daglig leder hadde HMS-opplæring.

Thai massasje sarpsborg nord trøndelag - Sarpsborg, thaimassasje

Daglig leder orienterte Arbeidstilsynet om at virksomheten skulle flytte til nye lokaler i slutten av mars. Oppimot femti norske thaimassasjeinstitutter har det thai massasje stord norske damer bilder siste året hatt besøk av Arbeidstilsynet og Politiet. Thaimf har 130 massører som medlemmer og er den største rene thaimassasjeforening i Norge. Myndighetene er suverene og formelig kjører over de som prøver å skape sin egen arbeidsplass. Mars, en mandag kveld, kom en seniorinspektør fra Arbeidstilsynet samt flere polititjenestemenn på en uanmeldt inspeksjon til massasjeklinikken Thai Aroma. Tilfeller av slike lovbrudd har blitt avdekket, men synes å være et fåtall., thaimassasje i Norge. Femti massasjeinstitutter har hatt besøk av myndigheter det siste året, opplyser Forening for Thaimassører i Norge. Tiltak skulle utarbeides i samarbeid med verneombud. Tiltakene skulle bygge på en gjennomført kartlegging og risikovurdering. Det ble også gitt pålegg til arbeidsgiver om å gjennomgå opplæring i helse,- miljø- og sikkerhetsarbeid. Tror alle driver ulovlig, vår bransje er dessverre veldig mistenkeliggjort, og vi opplever å bli diskriminert på flere områder. Skifjeld regner med at det i Norge nå er cirka 200 klinikker som tilbyr thaimassasje. Det finnes ifølge foreningen rundt 200 klinikker som gir thaimassasje i Norge. For å slippe momsplikt kreves det at både massørene og klinikken er medlem i en godkjent utøverforening. Ingen tolk tilstede, det står ikke noe i rapporten om at det ble tilbudt hjelp av tolk, selv om det ut fra rapporten kan virke som om kommunikasjonen ikke har vært klar og tydelig. Felles for sakene Thailands Tidende har innhentet tilsynsrapporter på, er at det er små bedrifter med en, to eller kanskje tre ansatte i tillegg til daglig leder. Men dette var et større problem for en del år tilbake. Ønsker ikke å uttale seg, thailands Tidende har hatt kontakt med den thailandske kvinnen som startet Thai Aroma. Her finner du kontaktinfo, kart, veibeskrivelse, åpningstider, omtaler, prislister med mer. Han innrømmer at det nok er en del som ikke kjenner norske lover og regler godt nok.

0 kommentarer til “Thai massasje sarpsborg nord trøndelag

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *